Κουραμπιέδες με Beurre Pâtissier Concentre & Oriental Concentre

Εκτέλεση συνταγής

Ανάμιξη
Χτυπάμε το Beurre Pâtissier Concentre 99% και το Beurre Oriental Concentre 99% και την άχνη ζάχαρη στην 3η ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια κρέμα.

Ζύμωμα
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το αλεύρι (και προαιρετικά τη βανίλια και το ανθόνερο) και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει απαλή.

Μορφοποίηση
Κόβουμε σε κομμάτια.

Συνθήκες ψησίματος
165°C για περίπου 30’ μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές