Κουραμπιέδες με Beurre de Laiterie 82% & Beurre Concentre de Brebis

Εκτέλεση συνταγής

Ανάμιξη
Χτυπάμε τα Beurre Concentre de Brebis και το Beurre de Laiterie 82% και την άχνη ζάχαρη στην 3η ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια κρέμα.

Ζύμωμα
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το αλεύρι (και προαιρετικά τη βανίλια και το ανθόνερο) και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει απαλή.

Μορφοποίηση
Κόβουμε σε κομμάτια.

Συνθήκες ψησίματος
165°C για περίπου 30’ μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές