Η BELCOLADE ΜΕ ΝΕΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Στη Belcolade, αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της βιωσιμότητας στη βιομηχανία σοκολάτας. Σκοπός μας, να μειώσουμε την ποσότητα πλαστικού μιας χρήσης στις δραστηριότητές μας και να καταστήσουμε όλα τα υλικά συσκευασίας πλήρως ανακυκλώσιμα μέχρι το 2025.

Σύντομα, όλες οι συσκευασίες της Belcolade θα είναι 100% έτοιμες για ανακύκλωση. Αυτή η πρωτοβουλία όχι μόνο θα συμβάλει στη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος της Belcolade, αλλά θα ενθαρρύνει και θα διευκολύνει τους πελάτες μας να ανακυκλώνουν τα υλικά συσκευασίας, περιορίζοντας έτσι τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων τους στο κλίμα.

Επιλεγμένοι τύποι συσκευασίας θα βελτιωθούν περαιτέρω, για παράδειγμα με τη χρήση χαρτιού πιστοποιημένου από το Forest Stewardship Council (FSC) και τη μείωση του μελανιού, καθώς και με την υιοθέτηση μιας πιο βιώσιμης διαδικασίας παραγωγής και τον περιορισμό της χρησιμοποιούμενης ενέργειας.

Παρόλο που είναι πιο βιώσιμες, οι συσκευασίες μας θα διατηρήσουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας, εξασφαλίζοντας τη φρεσκάδα και τη διατήρηση της γεύσης των συστατικών μας, καθώς και την ασφάλεια των τροφίμων.

Στο πλαίσιο της συνολικής ανανέωσης των συσκευασιών της Belcolade, αυτή η πιο βιώσιμη νέα συσκευασία υιοθετεί επίσης μια ξεχωριστή νέα εμφάνιση, με ένα φρέσκο, μοντέρνο και τολμηρό νέο στυλ, το οποίο συνάδει με τη νέα ταυτότητα της Belcolade.

Για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευσή μας για μια πιο βιώσιμη βιομηχανία σοκολάτας ή τη νέα μας συσκευασία, επικοινωνήστε μαζί μας.