Vegan Choco Tube

ΣΥΝΤΑΓΗ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

Βάζουμε πρώτα όλα τα υγρά, ηλιέλαιο και νερό στον κάδο του μίξερ. Προσθέτουμε το Satin Silk Vegan Choco.  Χτυπάμε στο μίξερ στην μεσαία ταχύτητα για περίπου 3’. Σερβίρουμε σε ένα τσέρκι 20cm 300g και ψήνουμε στους 160°C περίπου για 30’.

Mousse Silk Choco

Λιώνουμε την Belcolade M.Plant Based CT και ανακατεύουμε απαλά με το Cremfil Silk Choco. Τέλος ενσωματώνουμε την Ambiante αφού την έχουμε χτυπήσει και έχει πάρει λίγο όγκο.

Επικάλυψη Σοκολάτας

Λιώνουμε την Belcolade M.Plant Based CT με το βούτυρο κακάο και τέλος προσθέτουμε το ηλιέλαιο.

Whipped Cream

Στον κάδο του μίξερ τοποθετούμε την Ambiante με το Cremfil Silk Choco και χτυπάμε με το σύρμα στην μεσαία ταχύτητα μέχρι να αποκτήσει μια ανάλαφρη υφή.

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Σε ένα τσέρκι τοποθετούμε το παντεσπάνι και από πάνω περίπου μέχρι τη μέση βάζουμε την Mousse Silk Choco, μια στρώση από το Topfil Cherry και κλείνουμε με την Mousse Silk Choco. Τοποθετούμε στην κατάψυξη και κατόπιν ξεφορμάρουμε. Βουτάμε στην Επικάλυψη Σοκολάτας και διακοσμούμε με την Whipped Cream.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές