Ζυµώνουµε όλα τα υλικά µαζί για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα (2’ ζύµωµα στην µια φορά και 2’ στην αντίθετη) Στη συνέχεια ζυµώνουµε 11’-13’ στη 2η ταχύτητα (ανάλογα την ποσότητα).
Θερµοκρασία ζύµης
28°C - 30°C
Ξεκούραση σε µάζα
10’- 15’ (ανάλογα τη θερµοκρασία ζύµης)
Μορφοποίηση
Ζυγίζουµε κοµµάτια των 225gr - 300gr και τα αφήνουµε για 10’ (το πολύ) για ξεκούραση και µετά µορφοποιούµε
Στόφα
60’- 80’/ 35-38°C / 75% - 85% υγρασία
Φούρνισµα
Ψήνουµε (σε τελαροτό φούρνο) στους 165°C -230°C για 40’ - 45’ (ανάλογα το βάρος)
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.