Tegral Pain Au Lait με πέστο, λιαστή ντομάτα και παρμεζάνα
Tegral Pain Au Lait με πέστο, λιαστή ντομάτα και παρμεζάνα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Παρασκευή Ζύμης
• Ζύμωμα: Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά,
για 3’ στην 1η ταχύτητα και
για 8’ στη 2η ταχύτητα.
Μορφοποίηση
• Κόψιμο: Κόβουμε στο επιθυμητό
βάρος (προτεινόμενο
βάρος ανά τμχ: 200g)
• Μορφοποίηση: Ανοίγουμε στη
σφολιατομηχανή σε πάχος
2mm. Απλώνουμε μία
στρώση πέστο,
ψιλοκομμένη λιαστή
ντομάτα και τριμμένη
παρμεζάνα και ρολάρουμε.
Στη συνέχεια κόβουμε κατά
μήκος, πλέκουμε το φυτίλι
και τοποθετούμε σε φόρμα.
• Στόφα: 90’
Ψήσιμο
• Φούρνισμα: Στους 180-190°C για 15-17’
σε ταμπανοτό φούρνο,
ανάλογα με το βάρος της
ζύμης.
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.