Tegral Pain Au Lait με πέστο, λιαστή ντομάτα και παρμεζάνα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Παρασκευή Ζύμης
• Ζύμωμα: Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά, για 3’ στην 1η ταχύτητα και για 8’ στη 2η ταχύτητα.

Μορφοποίηση

• Κόψιμο: Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος (προτεινόμενο βάρος ανά τμχ: 200g)

• Μορφοποίηση: Ανοίγουμε στη σφολιατομηχανή σε πάχος 2mm. Απλώνουμε μία στρώση πέστο, ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα και τριμμένη παρμεζάνα και ρολάρουμε. Στη συνέχεια κόβουμε κατά μήκος, πλέκουμε το φυτίλι και τοποθετούμε σε φόρμα.

• Στόφα: 90’


Ψήσιμο
• Φούρνισμα: Στους 180-190°C για 15-17’ σε ταμπανοτό φούρνο, ανάλογα με το βάρος της ζύμης.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές