Ζυµώνουµε όλα τα υλικά µαζί 6’ στην 1η
ταχύτητα και 4’στην 2η.
Θερµοκρασία ζύµης
22°C
Ξεκούραση σε µάζα
12 ώρες σε θερµοκρασία περιβάλλοντος
( ±20°C ).
Κόψιµο
Κόβουµε στο επιθυµητό µέγεθος.
Μορφοποίηση
Δίνουµε το επιθυµητό σχήµα και πλάθουµε
ελαφρά.
Στόφα
90’ / 32°C µε 75% υγρασία.
Φούρνισµα
Φουρνίζουµε στους 230°C µε ατµό και
ρίχνουµε το φούρνο στους 200°C για 60’.
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.