Βασιλόπιτα με Satin Complete Vanilla

Εκτέλεση συνταγής

Βήμα 1ο

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ εκτός από το καρύδι.


Βήμα 2ο
Χτυπάμε με το φτερό για 5’ στην 2η ταχύτητα.

Βήμα 3ο
Αφού καθαρίσουμε από τα πλαϊνά του καζανιού, το μίγμα, προσθέτουμε το καρύδι και συνεχίζουμε στη 1η ταχύτητα για 1’.

Βήμα 4ο
Ψήνουμε στους 150°C- 155°C για +45’.

*Tip:
Για έξτρα άρωμα πορτοκαλιού και οικονομία μπορούμε να αντικαταστήσουμε μέρος του νερού της συνταγής με τον χυμό του πορτοκαλιού που πήραμε το ξύσμα.

Βήμα 5ο
Τέλος επικαλύπτουμε είτε με Carat Decorcrem White ή Choco ή Amber είτε με τις επικαλύψεις Geladis Morbidi της επιλογής μας.

*Tip:
Γεύσεις Geladis Morbidi : Nocciola Crock (πάστα φουντουκιού με κροκάν φουντουκιού), Glass Frutti di bosco (φρούτα του δάσους), Glass Limone (λεμόνι), Crock CioccoLatte (σοκολάτα γάλακτος με κροκάν αμύγδαλο), Crock Pistachio Gold (σοκολάτα με γεύση φιστίκι κελυφωτό και κροκάν φιστικιού).

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές