Sapore Villageo Βαρύ Προζυμένιο

Μέθοδος παρασκευής

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 10-12’ στην 1η ταχύτητα και για 1’ στην 2η

Ξεκούραση ζύμης
60’

Μορφοποίηση
Ζυγίζουμε στα επιθυμητά τεμάχια και δίνουμε σχήμα οβάλ

Κόψιμο
Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος

Στόφα
45-55’ / 30°C / 70% υγρασία

Θερμοκρασία φούρνου
Ψήνουμε στους 210°C

Χρόνος
45-50’ (ανάλογα το βάρος) στα τελευταία 20’ με ανοιχτά τάμπερ

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές