Sapore Villageo Μπαγκέτα

Παρασκευή ζύμης

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 6’ στην 1η ταχύτητα και για 6’ στην 2η

Θερμοκρασία ζύμης
26°C

Ξεκούραση ζύμης
20’

Μορφοποίηση

Μορφοποίηση
Ζυγίζουμε στο επιθυμητό βάρος και δίνουμε σχήμα οβάλ

Θερμοκρασία ζύμης
20’

Μορφοποίηση
Κάνουμε το τελικό άνοιγμα και τοποθετούμε σε τελάρα

Στόφα
45-60’/ 32°C / 73% υγρασία

Μορφοποίηση
Πασπαλίζουμε ελαφρώς τις μπαγκέτες με αλεύρι σίκαλης και χαράζουμε.

Ψήσιμο

Θερμοκρασία φούρνου
Ψήνουμε στους 230°C

Χρόνος
Περίπου 23’ με ατμό και στα τελευταία 5’ με ανοιχτά τάμπερ

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές