Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 6’ στην
1η ταχύτητα και για 6’ στην 2η
Θερμοκρασία ζύμης
26°C
Ξεκούραση ζύμης
20’
Μορφοποίηση
Μορφοποίηση
Ζυγίζουμε στο επιθυμητό βάρος και
δίνουμε σχήμα οβάλ
Θερμοκρασία ζύμης
20’
Μορφοποίηση
Κάνουμε το τελικό άνοιγμα και
τοποθετούμε σε τελάρα
Στόφα
45-60’/ 32°C / 73% υγρασία
Μορφοποίηση
Πασπαλίζουμε ελαφρώς τις μπαγκέτες
με αλεύρι σίκαλης και χαράζουμε.
Ψήσιμο
Θερμοκρασία φούρνου
Ψήνουμε στους 230°C
Χρόνος
Περίπου 23’ με ατμό και στα τελευταία
5’ με ανοιχτά τάμπερ
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.