Sapore Ariane Αργής Ωρίμανσης

Μέθοδος παρασκευής

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί 8’ στην 1η ταχύτητα και 4’στην 2η.

Θερμοκρασία ζύμης
24°C

Ξεκούραση σε μάζα
16 ώρες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ( ±20°C ).

Κόψιμο
Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος.

Μορφοποίηση
Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα και πλάθουμε ελαφρά.

Στόφα
40’ / 32°C με 75% υγρασία.

Φούρνισμα
Φουρνίζουμε στους 230°C με ατμό και ρίχνουμε το φούρνο στους 200°C για 60’.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές