Σταφιδόψωμο

Εκτέλεση

Παρασκευή

Ζυμώνετε στη 1η ταχύτητα για 3’ λεπτά και στη δεύτερη για 8’ περίπου. Ιδανική θερμοκρασία ζύμης περίπου 28 ° C .

Εάν θέλετε σταφιδόψωμο αρκετά επίπεδο και σφιχτό αφήστε την ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.

Εάν επιθυμείτε να δώσετε όγκο : ξαναχτυπήστε τη ζύμη μετά το πρώτο γίνωμα και δώστε ένα δεύτερο γίνωμα για 15 λεπτά.

Ζυγίστε και δώστε τους σχήμα.

Τελικό γίνωμα για 60 λεπτά, επάνω σε λαμαρίνες που έχετε προηγουμένως επαλείψει με Olix.

Ψήστε σε μέτριο φούρνο ( 190 ° C ) για 17-18’ περίπου.


Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές