Plant Based Sesame Paste

     ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Σε μια φόρμα τοποθετούμε την Βάση Αμυγδάλου και παγώνουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το Cremeux Ταχίνι plant Based και τοποθετούμε στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει, ξεφορμάρουμε και ψεκάζουμε με το Spray Γάλακτος. Τέλος, διακοσμούμε με την Whipped Ganache Orange

Crumble Αμυγδάλου
Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το PatisFrance Amandes Rapees (σκόνη αμύγδαλο), τη ζάχαρη, και την Argenta crema dessert μέχρι να επιτύχουμε μια «αμμώδη» υφή. Τα απλώνουμε σε μια λαμαρίνα και ψήνουμε στους 160°C για 12-13 λεπτά.

Βάση Αμυγδάλου
Λιώνουμε την Argenta Crema Dessert και την ενσωματώνουμε στο crumble

Cremeux Ταχίνι Plant Based
Βράζουμε το γάλα αμυγδάλου με την Ambiante και τη Iota και στη συνέχεια ενσωματώνουμε στη Belcolade Plant Based CT και στο ταχίνι με τη βοήθεια ενός ράβδο μπλέντερ.

Spray Γάλακτος
Λιώνουμε τη Belcolade Plant Based CT με το βούτυρο κακάο και με ένα μπίμερ ομογενοποιούμε. Tέλος ψεκάζουμε στους 40-45°C.

Whipped Ganache Orange
Ζεσταίνουμε τη Ambiante, τη γλυκόζη κ αι το ιμβερτοσάχαρο μαζί με το ξύσμα πορτοκαλιού. Λίγο πριν το σημείο βρασμού αφαιρούμε από τη φωτιά το μίγμα και το ρίχνουμε στη Belcolade Plant Based CT. Ανακατεύουμε με ένα μίξερ χειρός μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές και αποθηκεύουμε στη συντήρηση περίπου για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα διογκώνουμε την κρέμα στο μίξερ με το σύρμα, την τοποθετούμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και τέλος, διακοσμούμε.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές