Σε μια φόρμα τοποθετούμε την
Βάση Αμυγδάλου και
παγώνουμε. Στη συνέχεια
ρίχνουμε το Cremeux Ταχίνι
plant Based και τοποθετούμε
στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει,
ξεφορμάρουμε και ψεκάζουμε με
το Spray Γάλακτος. Τέλος,
διακοσμούμε με την Whipped
Ganache Orange
Crumble Αμυγδάλου
Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το PatisFrance
Amandes Rapees (σκόνη αμύγδαλο), τη
ζάχαρη, και την Argenta crema dessert μέχρι
να επιτύχουμε μια «αμμώδη» υφή.
Τα απλώνουμε σε μια λαμαρίνα και ψήνουμε
στους 160°C για 12-13 λεπτά.
Βάση Αμυγδάλου
Λιώνουμε την Argenta Crema Dessert
και την ενσωματώνουμε στο crumble
Cremeux Ταχίνι Plant Based
Βράζουμε το γάλα αμυγδάλου με
την Ambiante και τη Iota και στη
συνέχεια ενσωματώνουμε στη
Belcolade Plant Based CT και στο
ταχίνι με τη βοήθεια ενός ράβδο
μπλέντερ.
Spray Γάλακτος
Λιώνουμε τη Belcolade Plant Based CT
με το βούτυρο κακάο και με ένα
μπίμερ ομογενοποιούμε. Tέλος
ψεκάζουμε στους 40-45°C.
Whipped Ganache Orange
Ζεσταίνουμε τη Ambiante, τη γλυκόζη κ αι
το ιμβερτοσάχαρο μαζί με το ξύσμα
πορτοκαλιού. Λίγο πριν το σημείο
βρασμού αφαιρούμε από τη φωτιά το
μίγμα και το ρίχνουμε στη Belcolade Plant
Based CT. Ανακατεύουμε με ένα μίξερ
χειρός μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές
και αποθηκεύουμε στη συντήρηση
περίπου για ένα βράδυ.
Την επόμενη μέρα διογκώνουμε την κρέμα
στο μίξερ με το σύρμα, την τοποθετούμε σε
μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και τέλος,
διακοσμούμε.
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.