Σε μία φόρμα σιλικόνης 16 cm βάζουμε μία στρώση από το Honey Caramel Nuts και τοποθετούμε για λίγο στην κατάψυξη. Έπειτα, βάζουμε μία στρώση από το Hazelnut Cremeux και κλείνουμε με το Tegral Sponge Choco και ξανατοποθετούμε στην κατάψυξη. Αφού παγώσει ξεφορμάρουμε την παγωμένη βάση και σε ένα άλλο τσέρκι 18cm καλύπτουμε τη μια μεριά με μεμβράνη και βάζουμε περιμετρικά μια πλαστική ταινία. Ανάποδο κόλλημα: Γεμίζουμε το μισό τσέρκι με τη Milk Chocolate Mousse και τοποθετούμε μέσα σε αυτό την παγωμένη βάση που ετοιμάσαμε πριν. Πιέζουμε μέχρι να έρθει στην ιδία ευθεία με τη mousse. Εάν χρειαστεί ισιώνουμε με μια παλέτα και το βάζουμε στην κατάψυξη. Αφού παγώσει το ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε στους 33 - 35ºC.