No Sugar Cremyvit Profiterol

Μέθοδος παρασκευής

Choux

Βράζουμε το νερό με το βούτυρο και το αλάτι. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να αρχίζει κάπως να στεγνώνει. Το ξανά βάζουμε στη φωτιά για 1-2’ και το μεταφέρουμε σε ένα κάδο μίξερ. Χρησιμοποιούμε το φτερό και αναδεύουμε στην πρώτη ταχύτητα προσθέτοντας σιγά σιγά τα αυγά. Όταν το μίγμα ομογενοποιηθεί, τοποθετούμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος. Ψήνουμε στο φούρνο με αέρα στους 180Ο C για 30-35’ με ανοιχτό ντάμπερ.


No Sugar Cremyvit

Αναμιγνύουμε το κρύο γάλα, το νερό και τα 400g της Cremyvit στον κάδο του μίξερ. Χτυπάμε για 3-4’ με το σύρμα ζαχαροπλαστικής μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Τέλος, προσθέτουμε την αφρατεμένη σαντιγί.


Σάλτσα Profiterol
Βράζουμε το νερό με το γάλα και το ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ. Ρίχνουμε την Cremyvit No Sugar και χτυπάμε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με το σύρμα. Παράλληλα, βράζουμε την Creme Laiterie Du Pont 35% και τη Festipak τη ρίχνουμε μέσα στο μίξερ και συνεχίζουμε το χτύπημα για 1’ στη μεσαία ταχύτητα. Τέλος, ρίχνουμε την Belcolade Υγείας Maltitol και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί στο μίγμα

Σαντιγί Γαρνιρίσματος
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με σύρμα ζαχαροπλαστικής τη Fetsipak μέχρι να αφρατέψει καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά την Crème Laiterie du Pont 35% μέχρι να σφίξει καλά και να μπορούμε να γαρνίρουμε

Tips

Απλώνουμε μία στρώση από τη No Sugar Cremyvit στη βάση του ποτηριού και προσθέτουμε από πάνω τα γεμισμένα σουδάκια μας. Γεμίζουμε με τη Σάλτσα Profiterol το υπόλοιπο του ποτηριού και αφού σετάρει διακοσμούμε με τη Σαντιγί Γαρνιρίσματος και πασπαλίζουμε με τρίμμα Belcolade Υγείας Maltitol.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές