Millefeuille au Pomme

Συστατικά

Μέθοδος παρασκευής

Κρέμα Millefeuille
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ με το σύρμα το νερό, το γάλα και την Cremyvit. Αναδεύουμε στη χαμηλή ταχύτητα για 1' περίπου. Προσθέτουμε τη Geladis Crema Classica και συνεχίζουμε την ανάδευση για 5' στη μεσαία ταχύτητα. Αφήνουνε την κρέμα να ξεκουραστεί για 10' και ενσωματώνουμε τις χτυπημένες κρέμες Chantypak και Creme Laiterie du Pont.

Apple Cubes
Κάνουμε μια καραμέλα με τη γλυκόζη και τη ζάχαρη. Όταν αρχίσει να παίρνει ένα χρυσαφί χρώμα σβήνουμε με τον ζεστό μηλίτη και το βούτυρο. Έπειτα προσθέτουμε τη λιωμένη μάζα ζελατίνης και τέλος το Topfil Apple. Φορμάρουμε σε φόρμες σιλικόνης και καταψύχουμε.

Caramel
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε στο Deli Caramel ανακατεύοντας με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.

Crystal Cover
Βράζουμε το Harmony Classic με το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί. Έπειτα αφού έχουμε αφαιρέσει από τη φωτιά το σκεύος προσθέτουμε το Miroir Neutre. Επικαλύπτουμε όταν η θερμοκρασία φτάσει γύρω στους 50°C.

Δομή

Ανάμεσα στα φύλλα Millefeuille βάζουμε την Κρέμα Millefeuille με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιώντας έναν ίσιο κορνέ. 

Προσθέτουμε ανάμεσα από την Κρέμα Millefeuille τηv καραμέλα σε διάφορα σημεία. 

Στο τελευταίο φύλλο βάζουμε από πάνω το Apple Cubes αφού πρώτα το έχουμε επικαλύψει με την Crystal Cover.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές