Αναμιγνύουμε για 10’ στην 1η ταχύτητα, μετά από 5’προσθέτουμε την μισή ζάχαρη και την άλλη μισή μετά από 7’. Προσθέτουμε την Argenta και αναμιγνύουμε άλλα 10΄ αργά.
Θερμοκρασία ζύμης
24°C
Ωρίμανση σε μάζα
30’ σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
Μορφοποίηση
Κόβουμε τη ζύμη σε κομμάτια των 30g και τα κάνουμε μπαλάκια
Σχήμα
Τα κάνουμε στρογγυλά και τα τοποθετούμε σε φόρμα για brioche που την έχουμε λαδώσει πριν.
Τελική στόφα
1h30 στους 28°C με 80% υγρασία
Διακόσμηση
Επικαλύψτε με Sunset Glaze πασπαλίστε το crumble και βάλτε 15gr of Carat Supercrem Hazelnut Cacao-Trace
Ψήσιμο
Σε ταμπανωτό στους 230-230°C για 7’
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.