Μπαγκέτα γαλλική

Εκτέλεση

Ζύμωμα
3’ σε χαμηλή ταχύτητα και 5’ στην 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης
28°C

Ξεκούραση
20’

Μορφοποίηση

Μορφοποίηση
Ζυγίζουμε 350g.

Ενδιάμεσο γίνωμα
20'

Μορφοποίηση
Πλάθουμε μακρόστενες λωρίδες

Τελικό γίνωμα
75’ / 28°C / 80% σχετική υγρασία

Τελική μορφοποίηση
Κάνουμε κατά μήκος 7 χαράγματα

Συνθήκες ψησίματος
20’ / 245°C

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές