Fraisier

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Satin Silk Cake No Sugar
Βάζουμε πρώτα όλα τα υγρά, ηλιέλαιο, αυγά και νερό στον κάδο του μίξερ. Προσθέτουμε το Satin Silk No Sugar. Χτυπάμε στο μίξερ στην μεσαία ταχύτητα για περίπου 3’. Σερβίρουμε σε ένα τσέρκι 20 cm 300g και ψήνουμε στους 160ο περίπου για 30’.

Μαρμελάδα Φράουλας
Ζεσταίνουμε τον PatisFrance Starfruit Fraise. Στους 60ºC ενσωματώνουμε τη ζάχαρη και την πηκτίνη και βράζουμε όλο το μίγμα μέχρι τους 103ºC.

Mousse Βανίλιας
Αρχικά χτυπάμε τα 250g Crème Laiterie du Pont 35% με τα 250g Ambiante. Βράζουμε το γάλα καρύδας και το ρίχνουμε στους κρόκους. Φτιάχνουμε την κρέμα anglaise, προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα ρίχνουμε στην Belcolade Blanc Intense Cacao Trace ανακατεύοντας με ένα σύρμα. Στους 30°C ενσωματώνουμε την ημίρρευστη σαντιγί.

ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20cm κάνουμε ανάποδο κόλλημα και ρίχνουμε μέσα το Mousse Βανίλιας μέχρι τη μέση, έπειτα τοποθετούμε τη Μαρμελάδα Φράουλας, συνεχίζουμε προσθέτοντας Mousse και κλείνουμε προσθέτοντας ένα παντεσπάνι Satin Silk Cake No Sugar. Τοποθετούμε στην κατάψυξη. Βγάζουμε την τούρτα από την κατάψυξη και την επικαλύπτουμε με το Harmony Strawberry. Τέλος, διακοσμούμε.
-

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές