Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί με το 70%
του νερού 4’ στην 1η ταχύτητα και 8’ στη
2η, ενώ σταδιακά προσθέτουμε το
υπόλοιπο νερό.
Θερμοκρασία ζύμης
25°C
Ξεκούραση σε μάζα
90’
Κόψιμο
Κόψιμο και εναπόθεση σε τελάρο
Στόφα
20’ / 30°C με 75% υγρασία
Συνθήκες ψησίματος
230°C με ατμό / 8-10’
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.