Dubai Inspiration Chocolate Bar

συστατικά

Μέθοδος παρασκευής

Φορμάρισμα
  • «Στρώστε» τη σοκολάτα Belcolade Selection Lait Cacao-Trace και φορμάρετε σε σοκολατένιες μπάρες.
  • Αφήστε τη να κρυσταλλώσει για περίπου 30 λεπτά.

Γέμιση φιστίκι κανταΐφι
  • Ψήστε το κανταΐφι μαζί με το βούτυρο σε μια κατσαρόλα μέχρι να ροδίσουν και αφήστε το μείγμα να κρυώσει.
  • «Στρώστε» τη σοκολάτα Belcolade Selection Blanc X605G Cacao-Trace και προσθέστε λιωμένο βούτυρο κακάο.
  • Προσθέστε το Carat Nuxel Pistachio και το Geladis Puro Pistachio και αναμείξτε με μια σπάτουλα.
  • Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατέψτε καλά.
  • Γεμίστε καλούπια σε μορφή δισκίου με σοκολάτα και αφήστε τα να κρυσταλλώσουν για περίπου 30 λεπτά.
  • Κλείστε τις μπάρες Ντουμπάι με «στρωμένη» σοκολάτα.

Παρασκευή
  • Γεμίστε τα καλούπια με στρωμένη σοκολάτα Belcolade Selection Lait Cacao-Trace.
  • Αφήστε να κρυσταλλώσει και γεμίστε με τη γέμιση φιστίκι κανταΐφι.
  • Αφήστε να κρυσταλλώσει για περίπου 30 λεπτά και κλείστε τις μπάρες φιστικιού Ντουμπάι με στρωμένη σοκολάτα.
  • Αφαιρέστε τις μπάρες σοκολάτας από τα καλούπια και αποθηκεύστε τις στο ψυγείο σε θερμοκρασία 16°C με σχετική υγρασία κάτω από 60%.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές