Αναμιγνύουμε το αλεύρι, τo PatisFrance Amande Rapees, τη ζάχαρη, το αλάτι και το Beurre de Laiterie 82% μέχρι να επιτύχουμε μια «αμμώδη» υφή. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε, ώστε να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη. Τοποθετούμε στο ψυγείο. Ανοίγουμε στο επιθυμητό μέγεθος, κόβουμε με ένα κουπάτ και ψήνουμε στους 160°C για 12’-13’.
Λιώνουμε την σοκολάτα και προσθέτουμε το Supercrem Hazelnut και το τριμμένο φουντούκι.
Λιώνουμε την Belcolade Selection Lait με το βούτυρο κακάο και προσθέτουμε το ηλιέλαιο.
Γεμίζουμε τα Crunchy Biscuits με το Supercrem Filling και τα τοποθετούμε για λίγο στην κατάψυξη. Κατόπιν ζεσταίνουμε την Επικάλυψη Γάλακτος περίπου στους 40°C και επικαλύπτουμε.