Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 8’ στην
1η ταχύτητα και 4’ στην 2η.
Θερμοκρασία ζύμης
24°C
Ξεκούραση σε μάζα
16 ώρες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
(±20°C)
Κόψιμο
Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος.
Μορφοποίηση
Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα και
πλάθουμε ελαφρά.
Στόφα
40’ / 32°C με 75% υγρασία
Φούρνισμα
Φουρνίζουμε στους 230°C με ατμό και
κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους
200°C για 60’.
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.