Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4
λεπτά στην πρώτη ταχύτητα εκτός του
Fidelio που το προσθέτουμε στη
δεύτερη ταχύτητα και συνεχίζουμε το
ζύμωμα για 4-5 λεπτά.
Ξεκούραση σε μάζα
40’ περίπου
Μορφοποίηση
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε και
χωρίς να σφίξουμε πολύ τη ζύμη,
γυρνάμε τις άκρες προς το κέντρο και
τοποθετούμε τα καρβελάκια μας σε
αλευρωμένο τελάρο.
Στόφα
30’ περίπου
Συνθήκες στόφας
38°C / 75% υγρασία
Μορφοποίηση
Πριν το φούρνισμα
αναποδογυρίζουμε τη ζύμη και
χαράζουμε ελαφρώς στο πλάι.
Συνθήκες ψησίματος
Ψήνουμε με ατμό στους 210°C για
ζύμη 450g για 35-40’.
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.