Chocolate Cake Cacao-Trace Certified

συστατικά

Μέθοδος Παρασκευής

Cake

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν cake ή παντεσπάνι

  • 35 λεπτά
  • Ταμπανωτό φούρνο | Θερμοκρασία πάνω: 180 °C 
  • Θερμοκρασία κάτω: 180 °C
  • Κλειστό
  • 10% απώλεια νερού

Chocolate Filling

Λιώστε το Carat Decorcrem μέχρι να έχει μια απαλή υφή.

Διακόσμηση

Φτιάξτε λίγο ξύσμα σοκολάτας από την Belcolade Seletion Noir Cacao-Trace. Ζεστάνετε το Carat Decorcrem Dark μέχρι τους 28°C και κρατήστε το.

ΔΟΜΗ

Κόψτε έναν κυκλικό δίσκο από το κέικ και απλώστε μια στρώση (100g) από το Carat Decorcrem Dark πάνω του. Τοποθετήστε μια δεύτερη στρώση κέικ από πάνω και απλώστε άλλη μία στρώση (100g) από το Carat Decorcrem Dark. Προσθέστε μία ακόμη στρώση κέικ και καλύψτε ολόκληρο το κέικ με μια λεπτή στρώση Decorcrem. Αφήστε το να σταθεροποιηθεί στο ψυγείο. Όταν το κέικ σταθεροποιηθεί, καλύψτε το ολόκληρο με Decorcrem και διακοσμήστε με νιφάδες σοκολάτας.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές