Cannoli ice cream

Στα ιταλικά, το καννόλι (cannoli) σημαίνει «μικρός σωλήνας». Είναι ένα βασικό γλυκό όλου του χρόνου και κυρίως στη Σικελία.

Εμείς σαν δίνουμε την δική μας εκδοχή της γέμισης με ένα συνδυασμό από Ιταλικές γεύσεις Geladis και Ελληνικό Deli Cheesecake που περιέχει αυθεντικό Κατίκι Δομοκού.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Χτυπάμε με το σύρμα στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί στη δεύτερη ταχύτητα, μέχρι να έχουμε μια ημίρρευστη κρέμα. Γεμίζουμε το cannoli και από τις δύο πλευρές και το βάζουμε στην κατάψυξη, μέχρι να παγώσει.

Περνάμε τις δυο άκρες από το cannoli με Βelcolade Ιce λευκή.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές