Brioche & Multigrain

Παρασκευή ζύμης

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα υλικά μαζί 2’ στην 1η ταχύτητα και ±8’στην 2η .

Θερμοκρασία ζύμης
26°C

Ξεκούραση σε μάζα
10’

Μορφοποίηση

Κόψιμο
Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος

Μορφοποίηση
Δίνουμε οβάλ σχήμα.

Στόφα
90’ / 34-36°C με 75% υγρασία.

Ψήσιμο

Τελική μορφοποίηση
Αλείφουμε τα brioche με Sunset glaze αραιωμένο με 30% νερό

Φούρνισμα
Ψήνουμε στους 230°C

Χρόνος
8-10'

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές