Ζυμώνουμε το αλεύρι με τα Mimetic μέχρι να «σπάσουν» τα Mimetic σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλάτι με το νερό μέχρι να δέσει το ζυμάρι.
Κόβουμε σε τεμάχια των 100-120g και τοποθετούμε σκεπασμένα στο ψυγείο για 12 ώρες. Ανοίγουμε με τον πλάστη και τοποθετούμε τη γέμιση. Περνάμε με Sunset Glaze, αραιωμένο με 30% νερό.
Προσθέτουμε το νερό και τη Festina Bechamel στον κάδο του μίξερ. Χτυπάμε για 1’ στην 1η ταχύτητα και για 3-4’ στη 2η με το σύρμα. Αφαιρούμε το σύρμα, τοποθετούμε το φτερό και προσθέτουμε τη φέτα και το αυγό.