Κουραμπιέδες με Beurre Pâtissier Concentre & Argenta Dessert Crema

Εκτέλεση συνταγής

Ανάμιξη
Χτυπάμε το Beurre Pâtissier Concentre, την Argenta Dessert Crema και την άχνη ζάχαρη στην 3η ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια κρέμα.

Ζύμωμα
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το αλεύρι (και προαιρετικά τη βανίλια και το ανθόνερο) και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει απαλή.

Μορφοποίηση
Κόβουμε σε κομμάτια.

Συνθήκες ψησίματος
165° για περίπου 30’ μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές