Σε μια τάρτα βουτύρου 22cm ρίχνουμε το cremeux μπανάνα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη. Σε ένα τσέρκι 18cm καλύπτουμε τη μια μεριά με μια μεμβράνη και βάζουμε περιμετρικά μια πλαστική ταινία.
Ανάποδο κόλλημα: γεμίζουμε το μισό τσέρκι περίπου 3cm με τη mousse crème brullee και μέσα στην κρέμα, τοποθετούμε λίγο από το Deli Caramel. Πάνω από αυτό βάζουμε ένα λεπτό φύλλο παντεσπάνι 16cm και πιέζουμε μέχρι να έρθει στην ίδια ευθεία με τη mousse. Τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Όταν παγώσει η mousse crème brullee ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε με την επικάλυψη καραμέλας. Στη συνέχεια τοποθετούμε τη mousse πάνω στο cremeux μπανάνας. Τέλος διακοσμούμε.