Γνωρίζατε ότι το ντόνατ εισήχθη στις ΗΠΑ από την Ευρώπη; Το ντόνατ είναι ένα είδος τηγανητής ζύμης, πολύ διαδεδομένης σε αρκετές χώρες, η οποία παρασκευάζεται με διάφορους τρόπους ως γλυκό σνακ. Τα ντόνατ ήταν αρχικά μια ευρωπαϊκή λιχουδιά. Ο Ερυθρός Σταυρός τα πρόσφερε στους αμερικανούς στρατιώτες κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και εκείνοι έφεραν τη συνταγή πίσω στη χώρα τους. Από αυτό το ταπεινό ξεκίνημα, το ντόνατ μετατράπηκε σε σύμβολο της αμερικανικής γαστρονομικής κουλτούρας.

Συστατικά Puratos για να δημιουργήσετε Donut

Cremfil Ultim

Υψηλής ποιότητας και γεύσης έτοιμη υδατική κρέμα με φουντούκι, ιδανική για αρτοσκευάσματα όπως brioche, croissant κ.λ.π. με χρόνο ζωής έως 3 μήνες. Χρήση μετά το ψήσιμο.

Carat Coverlux

Απομίμηση σοκολάτας πολλαπλών χρήσεων με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο, υψηλής ποιότητας με πλούσια γεύση και γυαλάδα.

Orlando

Μίγμα σε σκόνη για την παρασκευή αμερικάνικου τύπου donutsμε μαγιά.

Olix

Γαλάκτωμα επάλειψης για τα καλούπια, τις φόρμες, τις λαμαρίνες, κλπ. και γενικά για σκεύη αρτοποιίας.

Belcofil Choco Nutolade

Έτοιμη προς χρήση πραλίνα με περιεκτικότητα σε φουντούκι 13% και με κακάο. Παραμένει σταθερή στο ψήσιμο και στην κατάψυξη

Artegourmet

Πραλίνα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη, με περιεκτικότητα 13% για όλες τις χρήσεις

Puratop Fudge Icing

Γλάσο με λιπαρά, σε γεύση κακάο για τογλασάρισμα των ντόνατς ή άλλων προϊόντων ζαχαροπλαστικής.

Artebis

Προϊόντα σφιχτής υφής για γεμίσεις και επικαλύψεις σε γεύσεις μαύρη σοκολάτα, μπανάνα και φράουλα