" Το βερίν είναι στην ουσία ένα μικρό σκεύος από γυαλί , το οποίο περιέχει κάποιο έδεσμα σε υγρή ή στερεά μορφή. Ιδωμένο καθέτως, προσφέρει μια εντελώς διαφορετική αισθητική και γευστική εμπειρία από ό,τι ένα έδεσμα που σερβίρεται σε ένα παραδοσιακό πιάτο. Ο Philippe Conticini, γάλλος σεφ, ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε να σερβίρει ένα επιδόρπιο μέσα σε ποτήρι, το 1994."

Συστατικά Puratos για να δημιουργήσετε VERIN

Belcolade Noir Selection

Γνήσια Βέλγικη σοκολάτα υγείας , ιδανική για κρέμες και ganache

Cremyvit

Μίγμα για την παρασκευή πλούσιας κρύας κρέμας ζαχαροπλαστικής μόνο με την προσθήκη νερού.Μπορεί να αναμιχθεί με φυτικές και ζωικές κρέμες.

Belcolade Lait Selection

Κουβερτούρα γάλακτος με γεύση καραμέλα. Περιεκτικότητα σε σ.σ.κακάο 33,5% - παστίλιες.

Belcolade Blanc Selection

Σοκολάτα λευκή με εκλεπτυσμένη γεύση. Περιεκτικότητα σε σ.σ.κακάο 28% - παστίλιες.

Belcolade Noir Superieur

Σοκολάτα υγείας πικρή υψηλής ποιότητας σε παστίλιες.

Deli Cheesecake

Έτοιμη κρέμα τυριού για γέμιση με Kατίκι Δομοκού και cream cheese. Συνολική περιεκτικότητα σε τυρί 50%. Σταθερή στο ψήσιμο και την κατάψυξη.

Belcolade Noir Supreme

Κουβερτούρα υγείας υψηλής ποιότητας

CPT

Μίγμα για την παρασκευή ζεστής παραδοσιακής κρέμαςζαχαροπλαστικής με γάλα.