Amber: Ένα σοκολατένιο κόσμημα από την Puratos

7 Νοε 2019

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
Press
Προϊοντα

Η γεύση είναι καθοριστικός παράγοντας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά την αγορά προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Η έρευνα Taste Tomorrow αποκάλυψε ότι οι καταναλωτές θέλουν να γοητευτούν από όλες τις αισθήσεις τους.

Πολυεπίπεδες υφές και γεύσεις είναι απαραίτητες για να δημιουργήσουν μια αισθησιακή απόλαυση που θα βοηθήσουν για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Caramel, μια trendy γεύση

Η καραμέλα, μαλακή ή αλατισμένη, είναι γνωστή παγκοσμίως. Όταν σκεφτόμαστε την καραμέλα σήμερα, στο μυαλό μας δημιουργούμε την εικόνα ενός μαλακού, βουτυρένιου, γλυκού και κρεμώδες μίγματος σε απαλό καφέ χρώμα.

Η γεύση της καραμέλας έχει κάνει μια δυνατή επιστροφή από το παρελθόν ως κορυφαία γεύση (πηγή: Mintel), τόσο στην ζαχαροπλαστική όσο και στην σοκολατοποιία.

Για να ικανοποιήσουμε την ζήτηση αυτή δημιουργήσαμε μια νέα καινοτομική σοκολάτα με το όνομα: Amber.

Η ιστορία πίσω από το κεχριμπάρι

Το “Κεχριμπάρι” είναι ο πιο αποδεκτός και αναγνωρίσιμος πολύτιμος λίθος. Χαρακτηρίζεται από το λαμπερό χρώμα, την πολυμορφία των χρήσεων και πιστεύεται ότι ενισχύει τη δημιουργικότητα. Είναι το αποτέλεσμα μια αργής και φυσικής διαδικασίας απολιθωμάτων ρητίνης από τα δέντρα, που της δίνει αυτό το εντυπωσιακό χρώμα.

Η σοκολάτα Amber προσφέρει ένα φωτεινό και ζεστό χρώμα. Ακριβώς όπως το κεχριμπάρι, είναι και αυτή φυσική, χωρίς καμία τεχνητή ουσία και της δίνουμε τον απαραίτητο χρόνο για να βγάλει όλη αυτή την γεύση μέσα από απόλυτα φυσική επεξεργασία.

Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι να μας προσφέρει μια γεύση καραμέλας με μεγάλη διάρκεια.

Belcolade Selection Amber Cacao-Trace

H Belcolade είναι γνωστή για τη γεύση της λευκής σοκολάτας και το πόσο καλά μπορεί να δουλεύεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ειδικοί μας έχουν συνδυάσει την τεχνογνωσία τους για να βρουν μια συνταγή κορυφαίας ποιότητας και να την προσαρμόσουν στη διαδικασία παραγωγής της νέας αυτής σοκολάτας. Το μυστικό έγκειται ιδιαίτερα στo αργό και ήπιο conching , το οποίο παρέχει ένα συγκεκριμένο και περίπλοκο μπουκέτο γεύσης.

Το γευστικό προφίλ της Belcolade Selection Amber Cacao-Trace σας μεταφέρει από μια φυσικά αλατισμένη καραμέλα βουτύρου σε μια πιο κρεμώδη και με νότες ψημένου γάλακτος.

Εκτός από το ότι εστιάζουμε στην ανώτερη γεύση, στόχος μας είναι να υπάρχει και ένα όφελος για τους καλλιεργητές του κακάο, οι οποίοι λαμβάνουν μια πριμοδότηση για την ποιότητα και ένα πρόσθετο μπόνους (10 σεντς) για κάθε κιλό σοκολάτας που πωλείται. Αυτό μπορεί να σημαίνει για αυτούς έως και 1 ή 2 μήνες επιπλέον μισθούς.