Πώς να δημιουργήσετε ένα bouchée μοναδικής προέλευσης, των Jeffrey De Weyer και Oliver Van Nueten

Επιβιβαστείτε σε ένα γαστρονομικό ταξίδι με τον τεχνικό σύμβουλο της Belcolade Jeffrey De Weyer και τον Βέλγο σοκολατοποιό Oliver Van Nueten. Μαζί, επαναπροσδιορίζουν την ουσία ενός κλασικού bouchée, χρησιμοποιώντας την εξαιρετική μαύρη σοκολάτα Belcolade Origins Noir Vietnam 73% Cacao-Trace και πεκάν.

Η πρόκληση; Να επαναπροσδιορίσουν το κλασικό bouchée μέσα από ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι σε ένα προϊόν μοναδικής προέλευσης και να το εμπλουτίσουν με τον κατάλληλο συνδυασμό συστατικών.

Το αποτέλεσμα; Ένα bouchée που σέβεται την παράδοση, σε μια έξυπνη παραλλαγή. Συνδυάζει νότες τροπικών φρούτων και νότες κόκκινων και αποξηραμένων φρούτων με μαύρη σοκολάτα με 73% κακάο. Η τελική πινελιά είναι η πλούσια, καρυδένια γεύση των πεκάν.

Παρακολουθήστε το βίντεό μας και ανακαλύψτε τα μυστικά αυτού του εμβληματικού bouchée μοναδικής προέλευσης για να επανεφεύρετε τις σοκολατένιες δημιουργίες σας.

Συνταγή: Bouchée με πεκάν

Συνταγή: Bouchée με πεκάν

Δείτε αυτή τη λεπτομερή συνταγή των Jeffrey De Weyer και Oliver Van Nueten και απογειώστε τις σοκολατένιες δημιουργίες σας. Ελάτε να δημιουργήσουμε μια μαγική συνταγή με σοκολάτα!

Επιστροφή στον τόπο προέλευσης της σοκολάτας

Ελάτε να δημιουργήσουμε ένα bouchée μοναδικής προέλευσης

Οι καταναλωτές ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για την προέλευση των προϊόντων και των συστατικών που αναγράφονται στη συσκευασία*.

Οι σοκολάτες μοναδικής προέλευσης της Belcolade αποτελούν ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για να επαναπροσδιορίσετε κλασικές συνταγές με σοκολάτα και να βελτιώσετε τη συνολική γευστική εμπειρία. Χάρη στη συνεργασία του Oliver Van Nueten, σοκολατοποιού, και του Jeffrey De Weyer, τεχνικού σύμβουλου της Belcolade, δημιουργήθηκε μια πρωτότυπη εκδοχή στο κλασικό bouchée με μια σοκολάτα μοναδικής προέλευσης από το Βιετνάμ.

Γιατί επιλέξατε ένα προϊόν μοναδικής προέλευσης από το Βιετνάμ;

Jeffrey De Weyer: «Ο Oliver και εγώ επιλέξαμε αυτό το προϊόν μοναδικής προέλευσης, επειδή είναι ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το κακάο καλλιεργείται στο Βιετνάμ, παρά το γεγονός ότι η χώρα έχει μια μακρά ιστορία στο κακάο. Οι ειδικοί μας στο κακάο επέλεξαν προσεκτικά τους κόκκους αυτούς για το πλούσιο αρωματικό τους προφίλ".

Oliver Van Nueten: «Δοκιμάζοντάς το, εκπλήσσεσαι αμέσως από τις νότες εσπεριδοειδών, ξύλου και καπνού σε συνδυασμό με την ισχυρή όξινη γεύση κακάο»

Jeffrey De Weyer: «Επιπλέον, είναι μια σοκολάτα ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, χωρίς λεκιθίνη, ιδανική για τους καταναλωτές που αναζητούν τη διαφάνεια».

Πόσο εύχρηστη είναι αυτή η σοκολάτα;

Jeffrey De Weyer: «Μπορείς να κάνεις πολλά με αυτή. Δουλεύεται εύκολα σε μπάρες, γεμίσεις, κρέμες και μους. Για χρήση σε φόρμες ή ως επικάλυψη, μπορούμε να προτείνουμε, ωστόσο, άλλες σοκολάτες που είναι πιο κατάλληλες για αυτές τις ειδικές εφαρμογές».

Γιατί θέλατε να φτιάξετε ένα bouchée;

Oliver Van Nueten: «Αναζητώ πάντα τρόπους για να επαναπροσδιορίσω κλασικές συνταγές με σοκολάτα για τις οποίες προτιμώ σοκολάτες μοναδικής προέλευσης. Γι’ αυτό ακριβώς επιλέξαμε ένα bouchée, στο οποίο προσθέσαμε τη δική μας πινελιά. Γι’ αυτό συνδυάσαμε την Origins Noir Vietnam 73% Cacao-Trace με πεκάν, αλατισμένη καραμέλα, ένα τραγανό μπισκότο, όλα σε στρογγυλό σχήμα. Οι νότες εσπεριδοειδών της σοκολάτας συνδυάζονται υπέροχα με τη γεύση καρυδιών πεκάν.

Belcolade origins noir vietnam 73% cacao-trace

Απολαύστε την πεμπτουσία του μαγευτικού Βιετνάμ με αυτή τη μαύρη σοκολάτα με 73% κακάο. Η σοκολάτα συνδυάζει απολαυστικές νότες εσπεριδοειδών, ξύλου και καπνού, οι οποίες ολοκληρώνονται με την ισχυρή όξινη γεύση κακάο.

  • Σοκολάτα μοναδικής προέλευσης
  • Βελγική σοκολάτα ανώτερης γεύσης
  • Βιώσιμη: Πιστοποιημένη από το Cacao-Trace
Belcolade origins noir vietnam 73% cacao-trace

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη συνταγή ή την ομάδα τεχνικών συμβούλων της Belcolade και τις υπηρεσίες μας;

*Source: Innova Category Survey Chocolate 2023 / Trends survey 2023.