ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ PURATOS

10 Δεκ 2023

Δεσμεύσεις
Προϊοντα
Έρευνα & Ανάπτυξη
Υπηρεσίες
Συμπεριφορά Καταναλωτών

Στην Puratos, πιστεύουμε στη δύναμη της καινοτομίας στον κλάδο των τροφίμων για το ευρύτερο καλό. Αποστολή μας δεν είναι απλώς να δημιουργούμε εξαιρετικά συστατικά. Είναι να καινοτομούμε για το καλό όλων, για να ωφελήσουμε την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων, να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο και υγιέστερο πλανήτη και να βελτιώσουμε τη ζωή και τις επιχειρήσεις των πολύτιμων πελατών μας. 

Στη δυναμική σφαίρα της βιοτεχνικής αρτοποιίας και της παραγωγής τροφίμων, ο χρόνος είναι ένα πολύτιμο αγαθό. Η Puratos είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία συστατικών που εκτός από το ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, προσφέρουν επίσης ευκολία. Κατανοούμε ότι εσείς, οι πολύτιμοι πελάτες μας, αξίζετε την πολυτέλεια του χρόνου για να τον περάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα χόμπι σας και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΑΣ

Βελτιωτικά αρτοποιίας

Τα βελτιωτικά αρτοποιίας της Puratos είναι κάτι περισσότερο από απλά βελτιωτικά για τα αρτοσκευάσματά σας – παρέχουν τη σιγουριά και την ηρεμία που αναζητά κάθε βιοτέχνης αρτοποιός και παρασκευαστής τροφίμων. Στον περίπλοκο χορό της παραγωγής ψωμιού, όπου σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν παράγοντες όπως η θερμοκρασία, η υγρασία, οι διακυμάνσεις των αλεύρων και οι δύσκολες συνθήκες εργασίας, τα βελτιωτικά αρτοποιίας μας θα είναι οι σύμμαχοι στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε. 

Η εκτεταμένη γκάμα βελτιωτικών αρτοποιίας που διαθέτουμε ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες των επαγγελματιών στους τομείς του φρέσκου, συσκευασμένου ή κατεψυγμένου ψωμιού. Είτε επιλέξετε τα ολοκληρωμένα βελτιωτικά μας πολλαπλών χρήσεων είτε προτιμήσετε τις εξατομικευμένες σπονδυλωτές προσεγγίσεις μας, είναι βέβαιο ότι θα πεισθείτε να καινοτομήσετε με την Puratos, καλύπτοντας ταυτόχρονα απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

Ας εμβαθύνουμε σε μερικά από τα κορυφαία σε πωλήσεις βελτιωτικά αρτοποιίας μας, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στις εξαιρετικές τους ιδιότητες αλλά και την ευκολία που προσφέρουν στις καθημερινές σας εργασίες:

S500 - Απόλυτη ανοχή, χρόνο με τον χρόνο: Με μια κληρονομιά που χρονολογείται έναν αιώνα πριν στην παρασκευή ψωμιού, η Puratos παρουσίασε το πρωτοποριακό T500 το 1953, το πρώτο πλήρες βελτιωτικό αρτοποιίας σε μορφή πάστας. Εξελίσσοντας τις φόρμουλές μας, λανσάραμε το S500 το 1975, ένα βελτιωτικό σε μορφή σκόνης που επιλέγουν αρτοποιοί σε όλο τον κόσμο. Η μοναδική τεχνολογία ενζύμων από την Ανταρκτική που βρίσκεται στον πυρήνα του S500 εξασφαλίζει απόλυτη ανοχή, παρέχοντας σταθερά και εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε παραγωγή, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο για να επιτύχετε την τελειότητα.

Soft’r Improvers - Texture and Convenience Combined: Tailored for packaged breads, our Soft’r improvers incorporate cutting-edge enzyme and emulsifier technologies. These ingredients not only enhance product texture throughout the shelf life but also facilitate recipe cost reduction. The Soft’r Melting technology creates an optimal melting texture, reducing waste by keeping breads fresher for longer. A compelling reason to innovate with Puratos, these improvers not only elevate the quality and longevity of your bread but also add a layer of unmatched convenience to your baking process.

Σειρά Intens - Γρήγορη και ευέλικτη καινοτομία: Η σπονδυλωτή σειρά Intens φέρνει την επανάσταση στον κλάδο της αρτοποιίας. Σχεδιασμένες με βάση την πιο πρόσφατη έρευνα και ανάπτυξη, οι λύσεις αυτές βελτιώνουν τη λειτουργικότητα της ζύμης και του ψωμιού σε διάφορες εφαρμογές, από ψωμί του τοστ, κρουασάν και όλα τα είδη μαλακών ψωμιών. Αυτή η ευελιξία σας εξοικονομεί χρόνο προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες τάσεις της αγοράς και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Puraslim - Αποτελεσματικότητα και υγεία σε κάθε παρτίδα: Επαναπροσδιορίστε τις προτάσεις σας για ψωμί με το Puraslim, μια σειρά βελτιωτικών και μιγμάτων που προσδίδουν πλούσια γεύση, υφή και φρεσκάδα στις δημιουργίες σας. Ταυτόχρονα, το Puraslim συμβάλλει στη μείωση των ολικών λιπαρών, των κορεσμένων λιπαρών και της περιεκτικότητας σε θερμίδες, προσφέροντας πραγματική διατροφική ισορροπία. Μειώνοντας την εξάρτηση από ακριβά συστατικά όπως τα λίπη και προσθέτοντας περισσότερο νερό, το Puraslim αποτελεί έναν επιτακτικό λόγο για να καινοτομήσετε με την Puratos, προσφέροντας τόσο αποτελεσματικότητα όσο και οφέλη για την υγεία

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΙΓΜΑΤΑ

Για τους επαγγελματίες αρτοποιούς, σημασία έχει η ποιότητα, η ευκολία χρήσης και η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας. Τα μείγματα αρτοποιίας και κέικ της Puratos παρασκευάζονται με γνώμονα αυτές τις αρχές, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και απολαυστική εμπειρία ψησίματος.

Μείγμα Easy Soft'r - Καινοτομία πολλαπλών χρήσεων για κάθε αρτοποιό: Το μείγμα Easy Soft'r αλλάζει τα δεδομένα για τις βιοτεχνίες, τις μικρές και μεγάλες βιομηχανίες. Αυτό το συμπυκνωμένο μείγμα αρτοποιίας απαιτεί μόνο την προσθήκη νερού, μαγιάς και αλεύρου, καθιστώντας το εξαιρετικά ευέλικτο. Από μπριός μέχρι panettone και διάφορες εφαρμογές μαλακού ψωμιού, αυτή η καινοτόμος σειρά εγγυάται βέλτιστη φρεσκάδα, γεύση και υφή σε οικονομικά αποδοτική τιμή. Η παραλλαγή Easy Soft’r Plant-Based της σειράς είναι ιδανική για τη δημιουργία γλυκών ψωμιών με βάση συστατικά φυτικής προέλευσης χωρίς συμβιβασμούς στην υφή ή τη γεύση.

Μείγματα κέικ Satin – Επαναπροσδιορίζουμε τη γεύση και την υφή: Τα Satin, μια σειρά από μείγματα κέικ υψηλής ποιότητας, είναι τα τέλεια εργαλεία για να καινοτομήσετε με διάφορες γεύσεις και υφές. Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, η σειρά Satin δίνει τη δυνατότητα στους αρτοποιούς και τους ζαχαροπλάστες να προσφέρουν τα υψηλότερης ποιότητας κέικ της αγοράς. Από το Satin Silk Cake μέχρι το Satin Silk Plant-Based, επιλέξτε την υφή που επιθυμείτε και ξεκινήστε ένα γευστικό ταξίδι αισθήσεων που θα ενθουσιάσει τους πελάτες σας. Με τα ευέλικτα και εύχρηστα μείγματα Satin, δεν θα κάνετε ποτέ συμβιβασμούς στην ποιότητα των δημιουργιών σας.

Cremyvit - Γρήγορες και κρεμώδεις κρέμες ανγκλέζ: Δεν χρειάζεται να θυσιάζετε την ποιότητα για χάρη της ταχύτητας, ειδικά όταν πρόκειται για την παρασκευή κρέμας ανγκλέζ. Σας παρουσιάζουμε το Cremyvit, μια σειρά απολαυστικά απαλών και κρεμωδών μειγμάτων κρέμας ανγκλέζ που παρασκευάζονται μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, προσθέτοντας μόνο νερό! Τα μείγματα Cremyvit δεν είναι μόνο εύκολα στη χρήση και γρήγορα στην προετοιμασία, αλλά είναι επίσης σταθερά στο ψήσιμο και στην κατάψυξη/απόψυξη. Εξερευνήστε το ευρύ φάσμα εφαρμογών τους, από τάρτες και γλυκά μέχρι εκλέρ και σφολιατοειδή, και ανακαλύψτε τη γεύση και τη σταθερή υφή που αναζητούν οι καταναλωτές.

ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο ευκολίας και τελειότητας στις δημιουργίες σας με τις έτοιμες λύσεις της Puratos, οι οποίες είναι προσεκτικά σχεδιασμένες για να σας εξοικονομούν χρόνο χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Deli Cheesecake - Σταθερή παράδοση στη συνταγή της Νέας Υόρκης: Ανακαλύψτε την απλότητα του Deli Cheesecake, εμπνευσμένο από μια παραδοσιακή συνταγή της Νέας Υόρκης. Αυτή η έτοιμη προς χρήση βάση cheesecake, που περιέχει Ελληνικό Κατίκι Δομοκού και αυγά, εξασφαλίζει την επιτυχία σε κάθε cheesecake με σταθερή ποιότητα. Πείτε αντίο στις περίπλοκες διαδικασίες - το Deli Cheesecake είναι εύκολο στη χρήση και γρήγορο στο ψήσιμο, εξαλείφοντας την ανάγκη για μπεν μαρί ή παρατεταμένους χρόνους ψησίματος. Απολαύστε την ελευθερία να πειραματιστείτε και να φτιάξετε cheesecake με την υπογραφή σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και δημιουργώντας ταυτόχρονα μοναδικές γεύσεις, υφές και σχέδια.

Cremfil - Γρήγορη γέμιση με κρέμα: Αναγνωρισμένο ως το κορυφαίο προϊόν γέμισης με κρέμα, το Cremfil προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα κατά τη χρήση, το ψήσιμο και την κατάψυξη, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο στην παραγωγική σας διαδικασία. Αυτή η έτοιμη προς χρήση γέμιση συνδυάζει τεχνική αρτιότητα με εκπληκτική γεύση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το Cremfil έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αποτελεσματικότητα στα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Οι απαράμιλλες τεχνικές του ιδιότητες το καθιστούν μια ευέλικτη λύση που εξοικονομεί χρόνο, παρέχοντας σταθερότητα σε διάφορες ανοιχτές ή κλειστές εφαρμογές. Απολαύστε την ευκολία εφαρμογής του Cremfil πριν και μετά το ψήσιμο, βελτιώνοντας έτσι τους χρόνους παραγωγής σας.

Σειρά Topfil - Γρήγορες και γευστικές γεμίσεις φρούτων: Η σειρά έτοιμων προς χρήση γεμίσεων φρούτων Topfil έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει μια εκρηκτική πινελιά φρούτων στις δημιουργίες σας, αλλά χωρίς την ταλαιπωρία. Επιλέξτε ανάμεσα σε γεμίσεις με κομμάτια φρούτων ή με λεία υφή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η σειρά Topfil, η οποία είναι διαθέσιμη σε διάφορες γεύσεις όπως μήλο, φράουλα, σμέουρο, βερίκοκο, κεράσι, και άλλες, απλοποιεί τη δημιουργική διαδικασία σας, εξοικονομώντας σας χρόνο και ενισχύοντας παράλληλα τη γεύση των προϊόντων σας.

Carat - Απολαυστικές γεμίσεις που εξοικονομούν χρόνο για κάθε αρτοποιό: Η σειρά γεμίσεων Carat με βάση λιπαρές ουσίες, είναι διαθέσιμη σε διάφορες γεύσεις και χρήσεις για να ικανοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας και να εξοικονομήσετε χρόνο. Η σειρά Carat αποτελεί μια λύση που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα της σειράς είναι κατάλληλα για διάφορες χρήσεις, εξαιρετικά σταθερά στο ψήσιμο και εύκολα στο γέμισμα, αναβαθμίζοντας τα γλυκά σας αβίαστα και προσθέτοντας μια πινελιά πολυτέλειας χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση. 

Σε κάθε καινοτόμο λύση που προσφέρουμε, αναλαμβάνουμε μια υπόσχεση: να βελτιώσουμε όχι μόνο τη γεύση των δημιουργιών σας, αλλά και τη συνολική ποιότητα της ζωής σας. Εκτός από εξαιρετικά συστατικά, η Puratos σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.

Έχοντας τόσους πολλούς λόγους να καινοτομήσουμε, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας δημιουργήσουμε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε το καλό και να πάμε τον πλανήτη μπροστά.