ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ PURATOS

10 Δεκ 2023

Δεσμεύσεις
Έρευνα & Ανάπτυξη

Στην Puratos, αποστολή μας είναι να καινοτομούμε για καλό σκοπό με τρόπους που δεν περιορίζονται μόνο στη δημιουργία εξαιρετικών συστατικών για τους κλάδους της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας. 

Είτε διευθύνετε ένα μικρό βιοτεχνικό αρτοποιείο, είτε διαχειρίζεστε μια αλυσίδα αρτοποιείων, είτε επιβλέπετε μια μεγάλης κλίμακας μονάδα παραγωγής, αναγνωρίζουμε τη ζωτική σημασία της ελαχιστοποίησης των αποβλήτων και της μεγιστοποίησης του αντίκτυπου των αρτοπαρασκευασμάτων σας.

 Σε αυτή την προσπάθεια, σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια μια σειρά από καινοτόμα συστατικά και συνταγές που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τη σπατάλη τροφίμων και να αυξάνουν τον αντίκτυπο των δημιουργιών σας.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΙΚ

Intens Freshness: Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ράφι, λιγότερα απορρίμματα

Όταν επιλέγετε το συστατικό Intens Freshness, δεν πρόκειται μόνο για ένα συστατικό, αλλά για τη δέσμευσή σας να ελαχιστοποιήσετε τα απορρίμματα τροφίμων και να ενισχύσουμε τη βιωσιμότητα. Καταλαμβάνοντας ξεχωριστή θέση στον δυναμικό κόσμο της παραγωγής τροφίμων, το Intens Freshness ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία ενζύμων. 

Το μοναδικό αυτό συστατικό παρατείνει τη διάρκεια ζωής των αρτοσκευασμάτων έως και δύο εβδομάδες, ελαχιστοποιώντας αποτελεσματικά τη σπατάλη τροφίμων. Εντάσσοντας το Intens Freshness στις διαδικασίες σας, κάνετε μια συνειδητή επιλογή για την προώθηση της βιωσιμότητας στην επιχείρησή σας. Να είστε σίγουροι ότι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής δεν θα θέσει ποτέ σε κίνδυνο την εξαιρετική γεύση που χαρακτηρίζει τα προϊόντα σας.

Καθαρή(-ότερη) Ετικέτα - Soft'r Melting (CL): Διατήρηση της υφής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

 

To Soft'r Melting CL δεν εξασφαλίζει μόνο τη διατήρηση της υφής του ψωμιού σας. Είναι ο λόγος να καινοτομούμε μαζί για καλό σκοπό. Το Soft'r Melting CL είναι μια καινοτόμος τεχνολογία σχεδιασμένη ειδικά για εφαρμογές μεσαίου μεγέθους και γλυκού ψωμιού, η οποία διατηρεί την απαλότητα και την υγρασία του ψωμιού για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. 

Αυτή η λύση καθαρής ετικέτας εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τα είδη αρτοποιίας σας και μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο μέσω της μείωσης των απορριμμάτων τροφίμων. Είναι ένα βήμα προς τη βιωσιμότητα, χωρίς να διακυβεύεται η γεύση που λατρεύουν οι πελάτες σας.

Acti-Fresh: Ποιότητα που διαρκεί, λιγότερα απορρίμματα

Το Acti-Fresh δεν είναι απλώς ένα ενισχυτικό της ποιότητας των κέικ, είναι ένα βήμα προς τη βιωσιμότητα. Παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των κέικ και των αρτοσκευασμάτων, ελαχιστοποιείτε ενεργά τα απορρίμματα και συμβάλλετε σε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον πρακτική αρτοποιίας. 

Αυτή η σειρά βελτιωτικών για κέικ παρατείνει τη διάρκεια ζωής των δημιουργιών σας έως και 30%, μειώνοντας τον κίνδυνο σπατάλης και βελτιώνοντας τη συνολική ποιότητα.

Innovative Recipes for a Better Planet

Toast Bread - Reduced Waste, Extended Shelf Life

Toast Bread - Reduced Waste, Extended Shelf Life

Innovate with our toast bread recipe to cut waste by up to 50% and enjoy longer-lasting toast. This solution is your reason to contribute to a sustainable baking industry, making every slice count.

French Brioche Loaf - Redefining Waste Reduction

French Brioche Loaf - Redefining Waste Reduction

Our cutting-edge ingredients redefine brioche, reducing waste by up to 50% compared to traditional recipes. Choosing this innovation for good allows you to make a significant positive impact on the environment.

Puratos Recipes

Puratos Recipes

From inspiration to creation. Explore new ideas for your next recipe.

With so many reasons to innovate, let's unite and create a positive impact on the world. Together, we can do good and move the planet forward.