ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

11 Δεκ 2023

Commitments

Οι σχολές αρτοποιίας μας δεν διδάσκουν μόνο δεξιότητες, αλλά εστιάζουν στην καλλιέργεια των ονείρων και στην ανάδειξη του πάθους των νέων ταλέντων. Ως πελάτες μας που εκτιμούμε βαθύτατα, ο ρόλος σας είναι καθοριστικός. Το να προσφέρουμε θέσεις πρακτικής άσκησης ή εργασίας σε αυτούς τους φοιτητές όχι μόνο επηρεάζει τη ζωή τους, αλλά εμπλουτίζει επίσης ολόκληρο τον κλάδο με εξαιρετικά ταλέντα.

Ελάτε μαζί μας να καινοτομήσουμε για το καλό και για να δημιουργήσουμε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο. Μαζί, μπορούμε να αναδείξουμε τους αρτοποιούς του αύριο και να πάμε τον πλανήτη ένα βήμα μπροστά.

Έχει περάσει ακριβώς μια δεκαετία από τότε που ξεκινήσαμε την κατασκευή της πρώτης από τις Σχολές Αρτοποιίας μας στη Βομβάη της Ινδίας. Έκτοτε, ιδρύσαμε επίσημα το Ίδρυμα Σχολών Αρτοποιίας, ανοίξαμε συνολικά δώδεκα σχολές σε όλο τον κόσμο και είδαμε πάνω από 400 μαθητές να αποφοιτούν με πολλές νέες δεξιότητες που θα ωφελήσουν όχι μόνο τους ίδιους προσωπικά, αλλά και τους ανθρώπους γύρω τους. Η αποστολή των Σχολών Αρτοποιίας μας, η οποία παραμένει η πυξίδα μας μέχρι σήμερα, είναι να θέτουμε το στίγμα μας στη ζωή των νέων μέσω του μοναδικού μας προγράμματος κατάρτισης. Είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της δέσμευσή μας προς τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Το Ίδρυμα Σχολών Αρτοποιίας δεν ενισχύει όμως μόνο αυτές τις τοπικές κοινότητες. Εξίσου σημαντικά είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στους πελάτες μας και ευρύτερα στους τομείς της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας. Μία από τις αφορμές για τη δημιουργία του Ιδρύματος ήταν ότι είχαμε παρατηρήσει μια έλλειψη σε εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, γεγονός που υπονόμευε την ικανότητα των πελατών μας να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν. Στόχος των Σχολών Αρτοποιίας είναι να προσφέρουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητα που πραγματικά χρειάζονται αυτοί οι τομείς της βιομηχανίας τροφίμων.

…ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι οι απόφοιτοί μας βρίσκουν τις κατάλληλες θέσεις εργασίας γρήγορα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Μερικοί επιλέγουν να αναλάβουν θέσεις μαθητείας στην ίδια την Puratos, αλλά πολλοί περισσότεροι ξεκινούν την επαγγελματική σταδιοδρομία τους σε πελάτες ή ξεκινούν ακόμη και τη δική τους επιχείρηση. Για τα αρτοποιεία και τα ζαχαροπλαστεία με τα οποία συνεργάζεται ήδη η Puratos, η πρόσληψη αποφοίτων των Σχολών Αρτοποιίας μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

Όχι μόνο έχουν αποκτήσει σημαντικές και σύγχρονες θεωρητικές γνώσεις, αλλά διαθέτουν επίσης εκτενή πρακτική εμπειρία, δημιουργικότητα, φιλοδοξία και δυνατότητες. Εξάλλου, για να γίνουν δεκτοί σε μια σχολή αρτοποιίας έπρεπε να επιδείξουν πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των δύο ετών φοίτησής τους στις σχολές μας, πολλοί φοιτητές αποκτούν επιπλέον γνώσεις που μπορούν να μεταφέρουν στους μελλοντικούς εργοδότες τους, όπως, για παράδειγμα, στη διοίκηση επιχειρήσεων, την πληροφορική, γλωσσικές δεξιότητες και δεξιότητες επικοινωνίας. Έτσι, οι πελάτες μας κερδίζουν τόσο μέσα στην κουζίνα όσο και εκτός αυτής!

Τέλος, φυσικά, κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στη Σχολή Αρτοποιίας, οι φοιτητές μας γνωρίζουν τα προϊόντα και τους ανθρώπους της Puratos, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν επίσης να τα χρησιμοποιήσουν προς όφελος των αρτοποιών, των ζαχαροπλαστών και των σοκολατοποιών που θα τους προσλάβουν μετά την αποφοίτησή τους.

ΩΦΕΛΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Η ικανότητα των σχολών αρτοποιίας μας να προσφέρουν αξία με τόσους πολλούς τρόπους στους φοιτητές, τις οικογένειές τους και τις κοινότητές τους, τους πελάτες μας και όχι μόνο, είναι μοναδική. Γι’ αυτό, το 2024 ετοιμαζόμαστε να ανοίξουμε τρεις νέες σχολές αρτοποιίας στην Τουρκία, την Αιθιοπία και τη Δομινικανή Δημοκρατία.