VEGAN/ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ


Η Plant Based διατροφή είναι μια ισχυρά αναπτυσσόμενη τάση σύμφωνα με τη μηχανή ανάλυσης τάσεων του Taste Tomorrow. Καθώς οι ανησυχίες για το περιβάλλον και την υγεία, μαζί με την καλή διαβίωση των ζώων εξακολουθούν να υφίστανται, όλο και περισσότεροι καταναλωτές θα προτιμήσουν να απολαύσουν φυτικές γλυκές λιχουδιές.

Τα Vegan προϊόντα μας στοχεύουν στην μεστή γεύση και την εύκολη χρήση από επαγγελματίες. Για περιόδους νηστείας και για ανθρώπους που ακολουθούν φυτοφαγική διατροφή, θα βρείτε την απάντηση που ψάχνεται στα προϊόντα μας.

Cremfil Silk

Cremfil Silk

Υψηλής ποιότητας & γεύσης έτοιμη κρέμα βανίλια & σοκολάτα για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική. Κατάλληλη για κρύες εφαρμογές για προϊόντα με μεγάλη διατηρησιμότητα.

Vegan Cakes

Vegan Cakes

Γευστικά και Vegan κέικ, ο τέλειος συνδυασμός για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την τάση αυτή, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην γεύση. Χρησιμοποιείτε λάδι και νερό για την παρασκευή του.

Belcolade Plant Based Cacao Trace

Belcolade Plant Based Cacao Trace

Η Belcolade προσφέρει σοκολάτα εξαιρετικής ποιότητας που είναι βιώσιμη, με μειωμένη ζάχαρη και φυτικής προέλευσης, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε διάφορους ισχυρισμούς χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόσετε τη διαδικασία ή τη συνταγή.