Whoopie pies

CAKE

Ανάμιξη
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 1’ στην 1η ταχύτητα και για ±3’ στη 2η ταχύτητα.

Πριν το ψήσιμο
Κόβουμε στα 5-6 cm ώστε μετά το ψήσιμο να είναι γύρω στα 8 cm.

Ψήσιμο
Ψήνουμε στους 160°C για 20’.

ΓΕΜΙΣΗ Sanhoney

Ανάμιξη
Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική κρέμα, μόλις αρχίσει να δένει προσθέτουμε το μέλι και ξαναχτυπάμε στη 2η ταχύτητα μέχρι να δέσει.

ΓΕΜΙΣΗ ΓΚΑΝΑΖ Choco Strawberry

Ανάμιξη
Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από τη σοκολάτα. Κατόπιν, βάζουμε το μίγμα μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και φτιάχνουμε ένα γκανάζ.

Whoopie pies

Επίπεδο πολυπλοκότητας: