Whoopie pies

Γραμμάρια (g)
Cake
Satin Cream Cake 1250
Αυγά 450
Ηλιέλαιο 400
Νερό 300
Γέμιση Sanhoney
Whippak 500
Μέλι 150
Γέμιση Γκανάζ Choco Strawberry
Belcolade Lait Selection 300
Starfruit Φράουλα 100
Corman 35,1% 50
Corman Brioche & Cake 50
Ιμβερτοζάχαρο 40

CAKE

Ανάμιξη
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 1’ στην 1η ταχύτητα και για ±3’ στη 2η ταχύτητα.

Πριν το ψήσιμο
Κόβουμε στα 5-6 cm ώστε μετά το ψήσιμο να είναι γύρω στα 8 cm.

Ψήσιμο
Ψήνουμε στους 160°C για 20’.

ΓΕΜΙΣΗ Sanhoney

Ανάμιξη
Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική κρέμα, μόλις αρχίσει να δένει προσθέτουμε το μέλι και ξαναχτυπάμε στη 2η ταχύτητα μέχρι να δέσει.

ΓΕΜΙΣΗ ΓΚΑΝΑΖ Choco Strawberry

Ανάμιξη
Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από τη σοκολάτα. Κατόπιν, βάζουμε το μίγμα μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και φτιάχνουμε ένα γκανάζ.

Whoopie pies


Επίπεδο πολυπλοκότητας: