ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΣΤ

Γραμμάρια (g)
Αλεύρι Τ.70% δυνατό 900
Νερό ±650
Αλεύρι κίτρινο 100
O-tentic Durum 40
Μαργαρίνη 30
Αλάτι 20
Ζάχαρη 20

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 5’στην 1η ταχύτητα και για 5’ στη 2η.

Θερμοκρασία ζύμης
28°C

Ξεκούραση σε μάζα
20’

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος.

Σχήμα
Πλάθουμε σε σχήμα φρατζόλας και τεμαχίζουμε τη ζύμη σε 3-4 τεμάχια.

Στόφα
±90’ / 38°C/ 70% υγρασία.

Πριν το ψήσιμο
Αφαιρούμε τις φόρμες από τη στόφα και κλείνουμε τα καπάκια.

Θερμοκρασία φούρνου
220°C για ζύμη βάρους 800 g.

Χρόνος ψησίματος
50-60’

Ψωμί για τοστ

Επίπεδο πολυπλοκότητας: