ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ Bitter

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Μέθοδος Παρασκευής
Χτυπάμε όλα τα υλικά για 5 ‘ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό. Απλώνουμε σε δυο λαμαρίνες και ψήνουμε στους 180°C περίπου για 10 ‘.

Chocolate creamy

Μέθοδος Παρασκευής
Βράζουμε τη Chantypak με το γάλα και όταν φτάσει τους 85°C τα ενσωματώνουμε στους κρόκους αφού τους έχουμε χτυπήσει με ένα σύρμα. Ξαναβάζουμε όλο το μίγμα στη φωτιά και όταν φτάσει τους 85°C το ρίχνουμε στη σοκολάτα χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι. Ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μίγμα.

ΜΟΥΣ D600

Μέθοδος Παρασκευής
Βράζουμε τα 250 g κρέμα 35% με το γάλα και το ρίχνουμε στη σοκολάτα ανακατεύοντας μέχρι το μίγμα να ομογενοποιηθεί. Όταν το μίγμα φτάσει στους 35°C, ενσωματώνουμε την ελαφρώς χτυπημένη κρέμα 35%.

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Κόβουμε με ένα τσέρκι διαμέτρου 14cm το παντεσπάνι σοκολάτας και το τοποθετούμε πάνω από αυτό το chocolate creamy. Τοποθετούμε στην κατάψυξη. Καλύπτουμε τη μια πλευρά από το τσέρκι των 18 cm με μια μεμβράνη και βάζουμε μια πλαστική ταινία μέσα περιμετρικά. Γεμίζουμε το μισό τσέρκι με τη μους και τοποθετούμε μέσα σ’ αυτό την παγωμένη βάση σπρώχνοντας μέχρι να έρθει στην ίδια ευθεία με τη μους. Iσιώνουμε με την παλέτα και τοποθετούμε στην κατάψυξη. Αφού παγώσει το ξεφορμάρουμε, επικαλύπτουμε με το Miroir Glassage Noir.

Σοκολατίνα Bitter

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές