Βράζουμε το γάλα μαζί με την Κρέμα 35%. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα αυτό στη σοκολάτα D600 και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα γκανάζ. Στους 40 βαθμούς C προσθέτουμε την ελαφρώς χτυπημένη συνταγή (Κρέμα 35% 250g).
Ζεσταίνουμε στους 50 βαθμούς C την κρέμα 35% μαζί με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνης αφού πρώτα τα έχουμε μουλιάσει σε νερό και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια ανακατεύουμε το γιαούρτι με το Lipolis Pasta Gelso και το ενσωματώνουμε στο προηγούμενο μείγμα.
Επίπεδο πολυπλοκότητας: