RED FOREST

Γραμμάρια (gr)
Παντεσπάνι
Tegral Biscuit Choco 500
Αυγά 600
Νερό 300
Μους Σοκολάτα
Κρέμα 35% 500
Γάλα 100
Belcolade Noir Superieur 450
Κρέμα 35% 250
Κρέμα Gelso
Κρέμα 35% 750
Lipolis Pasta Gelso 300
Ζάχαρη 150
Γιαούρτι 750
Ζελατίνη φύλλα 25-30
Glaze Gelso
Ice Glaze 200
Miroir Neutre 100
Lipolis Pasta Gelso 60

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

Μέθοδος Παρασκευής
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και χτυπάμε με το σύρμα για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα, για 3 λεπτά στην δεύτερη και 7-8 λεπτά στην τρίτη. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για περίπου 10 λεπτά σε τόμπλους.

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Μέθοδος Παρασκευής

Βράζουμε το γάλα μαζί με την Κρέμα 35%. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα αυτό στη σοκολάτα D600 και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα γκανάζ. Στους 40 βαθμούς C προσθέτουμε την ελαφρώς χτυπημένη συνταγή (Κρέμα 35% 250g).


Gelso Cream

Μέθοδος Παρασκευής

Ζεσταίνουμε στους 50 βαθμούς C την κρέμα 35% μαζί με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνης αφού πρώτα τα έχουμε μουλιάσει σε νερό και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια ανακατεύουμε το γιαούρτι με το Lipolis Pasta Gelso και το ενσωματώνουμε στο προηγούμενο μείγμα.


ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Δομή
Σε ένα τσέρκι τοποθετούμε ένα παντεσπάνι Tegral Biscuit Choco και μέχρι τη μέση του τσερκιού γεμίζουμε με την κρέμα μους σοκολάτας. Τοποθετούμε το τσέρκι στην κατάψυξη και όταν παγώσει προσθέτουμε άλλο ένα παντεσπάνι και γεμίζουμε με την κρέμα Gelso. Τέλος επικαλύπτουμε με το Glaze Gelso και διακοσμούμε με φρέσκα φρούτα.

RED FOREST

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές