Puravita Ζαγορίσιο

Γραμμάρια (gr)
Puravita Ζαγορίσιο 1000
Μαγιά Levante 20
Νερό δροσερό ±600

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΖΥΜΩΜΑ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά με τα 500g από το νερό για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα. Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό σταδιακά αναμιγνύοντας για 6 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ
26°C

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΜΑΖΑ
40 λεπτά

ΚΟΨΙΜΟ
Κόβουμε σε βάρος 450g ή 900g και πλάθουμε σε καρβελάκια ή μεγάλα καρβέλια

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
30 λεπτά

ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ
Πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα και τοποθετούμε σε τελάρα ή πινακωτές ή σκαφάκια

ΣΤΟΦΑ
35-40 λεπτά στους 35°C με 75% υγρασία

ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ
Αναποδογυρίζουμε ή χαράζουμε

ΦΟΥΡΝΙΣΜΑ
Στους 210°C για 35-40 λεπτά για τα μικρά ή 50-55 λεπτά για τα μεγάλα και 10 λεπτά πριν το τέλος ανοίγουμε τα ντάμπερ

Puravita Ζαγορίσιο

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Αξιώσεις

  • Clean Label
  • ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΑΤΙ