Puravita Natura Grain kourou

ΖΥΜΗ

Ζύμωμα
Χτυπάμε τη μαργαρίνη μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του νερού, το οποίο προσθέτουμε σταδιακά. Ζυμώνουμε για περίπου 5-6’ στη 2η ταχύτητα μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.

Ξεκούραση ζύμης
20’ στον πάγκο σκεπασμένη με νάιλον

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε (± 140 g).

Ξεκούραση ζύμης
20’

Γέμισμα
Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε στρογγυλό σχήμα και γεμίζουμε. Βρέχουμε τη ζύμη και κλείνουμε.

Στόφα
±30’ / 36°C/ 75% υγρασία

Πριν το ψήσιμο
Αλείφουμε με Sunset Glaze ή αυγό.

Θερμοκρασία φούρνου
190°C

Χρόνος ψησίματος
±25’

Décor grains

Βήμα 1ο
Προσθέτουμε το νερό και τη Bechamel στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 3-4’ στη 2η με το σύρμα. Αφαιρούμε το σύρμα, τοποθετούμε το φτερό και προσθέτουμε τη φέτα και το αυγό. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε λίγο λευκό πιπέρι.

Puravita Natura Grain κουρού

Επίπεδο πολυπλοκότητας: