Puravita Natura Grain kourou

Γραμμάρια (g) τμχ
Ζύμη
Αλεύρι τύπου 70% δυνατό 800
Puravita Natura Grain 200
Νερό ±200
Argenta Crema Dessert 400
Ηλιέλαιο 100
Γιαούρτι 100
Levante Μαγιά 20
Ζάχαρη άχνη 20
Baking Super 10
Αλάτι 5
Αυγά 2 τμχ
Décor grains για διακόσμηση
Festina Bechamel 150
Νερό 500
Φέτα 1000
Αυγό 1 τμχ

ΖΥΜΗ

Ζύμωμα
Χτυπάμε τη μαργαρίνη μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του νερού, το οποίο προσθέτουμε σταδιακά. Ζυμώνουμε για περίπου 5-6’ στη 2η ταχύτητα μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.

Ξεκούραση ζύμης
20’ στον πάγκο σκεπασμένη με νάιλον

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε (± 140 g).

Ξεκούραση ζύμης
20’

Γέμισμα
Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε στρογγυλό σχήμα και γεμίζουμε. Βρέχουμε τη ζύμη και κλείνουμε.

Στόφα
±30’ / 36°C/ 75% υγρασία

Πριν το ψήσιμο
Αλείφουμε με Sunset Glaze ή αυγό.

Θερμοκρασία φούρνου
190°C

Χρόνος ψησίματος
±25’

Décor grains

Βήμα 1ο
Προσθέτουμε το νερό και τη Bechamel στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 3-4’ στη 2η με το σύρμα. Αφαιρούμε το σύρμα, τοποθετούμε το φτερό και προσθέτουμε τη φέτα και το αυγό. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε λίγο λευκό πιπέρι.

Puravita Natura Grain κουρού

Επίπεδο πολυπλοκότητας: