Puravita Natura Corn Παραδοσιακό

Γραμμάρια
Αλεύρι 70% δυνατό 700
Νερό ±550 g
Puravita Natura Corn 300
Levante Μαγιά 30

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο σπιράλ για 3-4’ στην 1η ταχύτητα και μετά για ±7’ στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης
26-27 C

Ξεκούραση ζύμης
5-10’

Βάρος ζύμης
450 g

Σχήμα ζύμης
Φρατζόλα ή καρβέλι

Στόφα
±40’ / ±36 C / ±75 % υγρασία

Θερμοκρασία φούρνου
230 C τα πρώτα 10’ με ατμό, μετά 210 C

Χρόνος ψησίματος
35-40’

Tip
Για πιο παραδοσιακή γεύση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 350 g αλεύρι 70% και 350 g αλεύρι κίτρινο, ±580 g νερό.

Puravita Natura Corn Παραδοσιακό

Επίπεδο πολυπλοκότητας: