Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά με τα 500g από το νερό για
8 λεπτά στην 1η ταχύτητα. Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό σταδιακά
αναμιγνύοντας για 15 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ
25°C
ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΜΑΖΑ
20 λεπτά
ΚΟΨΙΜΟ
Κόβουμε σε βάρος 400g και προπλάθουμε
ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ
Πλάθουμε σε φρατζολάκια, ρολάρουμε σε Décor Grains και τοποθετούμε στις φόρμες
ΣΤΟΦΑ
35-40 λεπτά στους 35°C με 75% υγρασία
ΦΟΥΡΝΙΣΜΑ
Στους 210°C για 35-40 λεπτά με ατμό και 5 λεπτά πριν
το τέλος ανοίγουμε τα ντάμπερ
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.