Premium λαγάνα με O-tentic για την Καθαρά Δευτέρα

Βήμα 1ο
Κρατάμε μία μικρή ποσότητα νερού και το προσθέτουμε σταδιακά κατά τη διάρκεια του ζυμώματος. Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό. Ζυμώνουμε στην 1η ταχύτητα 4΄ και στη 2η άλλα 4΄.

Βήμα 2ο
Πρώτη ωρίμανση 50-60'. Δίνουμε σχήμα. Αφήνουμε στη στόφα 30-40'.

Βήμα 3ο
Πριν το φούρνο περνάμε την επιφάνεια με ζαχαρόνερο. (90g ζάχαρη σε 1Kg νερό).

Βήμα 4ο
Πασπαλίζoυμε με σουσάμι.

Βήμα 5ο
Αν τρυπήσουμε με πιρούνι φουρνίζουμε στους 220°C με ατμό για περίπου 30'. Αν χρησιμοποιήσουμε τον ειδικό πλάστη αφήνουμε 10΄ ακόμα πριν το φούρνισμα.

Premium λαγάνα με O-tentic για την Καθαρά Δευτέρα

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές