Πεϊνιρλάκια με Tegral Brioche Sale

Γραμμάρια (g)
Tegral Brioche
Sale 1000
Μαγιά 30g
Νερό ±460g

Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2' στην 1η και 6-8' στην 2η ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 22-24οC. Ξεκούραση για 15 έως 20'.

Βήμα 2ο
Κόβουμε τη ζύμη στο βάρος που θέλουμε, δίνουμε σχήμα και ανοίγουμε. Τοποθετούμε τη γέμιση που θέλουμε & κλείνουμε στο σχήμα που θέλουμε.

Βήμα 3ο
Βάζουμε στη στόφα για 30-40' στους 37°C και υγρασία 70%.

Βήμα 4ο
Αλευρώνουμε και ψήνουμε στους ±220°C για 15' περίπου με ατμό (προτιμάμε στατικό φούρνο και αν μπορούμε απ'ευθείας στην πλάκα).

Πεϊνιρλάκια με Tegral Brioche Sale

Επίπεδο πολυπλοκότητας: