O-TENTIC DURUM - Κομματιαστό

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί (κρατάμε μόνο 200 γρ νερό) για 4' στην 1η ταχύτητα. Βάζουμε 2η ταχύτητα και ρίχνουμε το νερό που έχουμε κρατήσει σιγά σιγά, ζυμώνουμε για 8-10'.

Θερμοκρασία ζύμης
24 - 25oC

Ξεκούραση
30'

Σχήμα
Κόβουμε στα 500 γρ και ξεκουράζουμε 15'. Μορφοποίηση σε σχήμα καρβελιού, τοποθετούμε στο τελάρο ανάποδα.

Τελική Μορφοποίηση
Αναποδογυρίζουμε το καρβέλι, αλευρώνουμε ελαφρά και κόβουμε τοποθετώντας την μύτη του cutter στην μέση του καρβελιού για 3 τεμάχια (για 6 τεμάχια γυρνάμε το cutter και κόβουμε ξανά στα ενδεδειγμένα σημεία).

Θερμοκρασία φούρνου
± 210oC με ατμό.

Χρόνος Ψησίματος
35'

O-TENTIC DURUM - Κομματιαστό

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές