Κουρού με Natura Corn

Ζύμωμα
Χτυπάμε τη μαργαρίνη μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του νερού, το οποίο προσθέτουμε σταδιακά. Ζυμώνουμε για περίπου 5-6’ στη 2η ταχύτητα μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.

Ξεκούραση ζύμης
20’ στον πάγκο σκεπασμένη με νάιλον

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε (± 140 g).

Ξεκούραση ζύμης
20’

Γέμισμα
Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε στρογγυλό σχήμα και γεμίζουμε. Βρέχουμε τη ζύμη και κλείνουμε.

Στόφα
Περίπου μισή ώρα

Πριν το ψήσιμο
Αλείφουμε με Sunset Glaze ή αυγό.

Θερμοκρασία φούρνου
190°C

Χρόνος ψησίματος
±25’

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Προσθέτουμε το νερό και τη Bechamel στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 3-4 λεπτά στη 2η με το σύρμα. Αφαιρούμε το σύρμα, τοποθετούμε το φτερό και προσθέτουμε τη φέτα και το αυγό. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε λίγο λευκό πιπέρι.

Κουρού με Natura Corn

Επίπεδο πολυπλοκότητας: