Χτυπάμε τη μαργαρίνη μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του νερού, το οποίο προσθέτουμε σταδιακά. Ζυμώνουμε για περίπου 5-6’ στη 2η ταχύτητα μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
Ξεκούραση ζύμης
20’ στον πάγκο σκεπασμένη με νάιλον
Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε (± 140 g).
Ξεκούραση ζύμης
20’
Γέμισμα
Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε στρογγυλό σχήμα και γεμίζουμε. Βρέχουμε τη ζύμη και κλείνουμε.
Στόφα
Περίπου μισή ώρα
Πριν το ψήσιμο
Αλείφουμε με Sunset Glaze ή αυγό.
Θερμοκρασία φούρνου
190°C
Χρόνος ψησίματος
±25’
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Προσθέτουμε το νερό και τη Bechamel στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 3-4 λεπτά στη 2η με το σύρμα. Αφαιρούμε το σύρμα, τοποθετούμε το φτερό και προσθέτουμε τη φέτα και το αυγό. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε λίγο λευκό πιπέρι.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.