Κουρού με Natura Corn

Γραμμάρια (g) τμχ
Ζύμη
Αλεύρι τύπου 70% 700
Argenta Dessert 400
Puravita Natura Corn 300
Νερό ±200
Ηλιέλαιο 100
Γιαούρτι 100
Levante Mαγιά 20
Ζάχαρη άχνη 20
Baking Super 10
Αυγά 2 τμχ

Ζύμωμα
Χτυπάμε τη μαργαρίνη μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του νερού, το οποίο προσθέτουμε σταδιακά. Ζυμώνουμε για περίπου 5-6’ στη 2η ταχύτητα μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.

Ξεκούραση ζύμης
20’ στον πάγκο σκεπασμένη με νάιλον

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε (± 140 g).

Ξεκούραση ζύμης
20’

Γέμισμα
Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε στρογγυλό σχήμα και γεμίζουμε. Βρέχουμε τη ζύμη και κλείνουμε.

Στόφα
Περίπου μισή ώρα

Πριν το ψήσιμο
Αλείφουμε με Sunset Glaze ή αυγό.

Θερμοκρασία φούρνου
190°C

Χρόνος ψησίματος
±25’

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Προσθέτουμε το νερό και τη Bechamel στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 3-4 λεπτά στη 2η με το σύρμα. Αφαιρούμε το σύρμα, τοποθετούμε το φτερό και προσθέτουμε τη φέτα και το αυγό. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε λίγο λευκό πιπέρι.

Κουρού με Natura Corn

Επίπεδο πολυπλοκότητας: